dimarts, 7 de maig de 2013

Fundació de la Federació de la Festa Major de Gràcia

Aquesta fitxa de bones pràctiques de responsabilitat social tracta sobre una entitat sense ànim de lucre i de base federativa situada al barri de Gràcia. Es tracta de la Fundació de la Federació de la Festa Major de Gràcia.

Aquesta organització es va constituir al 2009 com a fundació però és hereva de la Federació d’entitats que havia fet les mateixes funcions en els darrers cinquanta anys.

La Fundació forma part de l’anomenat ‘G6’, juntament amb unes altres cinc entitats: Lluïsos de Gràcia, Orfeó Gracienc, Colles de Sant Medir, Centre Moral i Instructiu, El Cercle. Activitats En els darrers temps, les festes de carrer sempre tenen el risc de veure’s associades a conductes incíviques.

Donat que la festa major i altres esdeveniments festius de Gràcia ja s’havien començat a vincular amb conflicte, alcohol, brutícia, la nova junta de l’entitat va entendre que calia fer un esforç per ressituar el valor del civisme en el centre de la festa, no solament per a evitar conflictes sinó com un valor essencial de l’activitat festiva.

[continuar llegint fitxa en PDF]

Cap comentari:

Publica un comentari